انتخاب صفحه
شماره 5449 - پنجشنبه 25 دی 1399
شماره های پیشین:

دانستنی‌ها

با مصرف این مواد غذایی آلزایمر می‌گیرید

ابتلا به آلزایمر بین بسیاری از افرادی که سنین بالایی دارند شایع است. درواقع چندان تعجب بر انگیز نیست که بسیاری از افراد در سنین بالا با این اختلال مغزی رو به رو می‌شوند. اما به نظر می‌رسد فارغ از زمینه‌های ارثی و ژنتیکی، برخی خوراکی‌ها هم در بروز این اختلال نقش دارند.
ابتلا به آلزایمر می‌تواند دلایلی متعدد داشته باشد که در بین این دلایل روش‌های تغذیه و نوع مصرف خوراکی‌های مختلف نیز به چشم می‌خورد. اما کدام نوع خوراکی‌ها احتمال بروز آلزایمر را افزایش می‌دهند؟
- غذاهای کنسروی شاید گاه و بیگاه خوشمزه باشند و خطری هم نداشته باشند اما مصرف مداوم غذاهای کنسروی می‌تواند منجر به بروز اختلالاتی مثل آلزایمر شود.
- مصرف مداوم مواد قندی در بروز آلزایمر نقش دارد.
- مصرف بیش از حد نانهای سفید و فاقد ارزش غذایی به مرور با به هم زدن تعادل بدن در دریافت انسولین، زمینه را برای بروز بیماریها مختلف از جمله آلزایمر فراهم می‌کند.
با مصرف این مواد غذایی آلزایمر می‌گیرید.
- سوسیس و کالباس از جمله موادی است که در ایجاد آلزایمر نقش دارد.
- مواد غذایی فراوری شده و کارخانه‌ای در بروز آلزایمر نقش دارند.
- رژیم‌های غذایی پر چرب می‌توانند ابتلا به انواع اختلالات حافظه را تشدید کنند.
- عدم مصرف خشکبار و آجیل‌ها در بروز آلزایمر نقش دارند.
- عدم مصرف سبزیجات می‌تواند منجر به آلزایمر شود.

لطفا نظر خود را درباره این مطلب بیان نمایید

draggablePen